Koningsdag

Onze Koning is jarig! Hieperdepiep Hoera!

Koningsdag

Wij zijn er allemaal mee opgeroeid, het vieren van Koninginnedag, inmiddels Koningsdag.
Als kind was en is dit één van de leukste feestdagen in Groessen. Hoe mooi is het voor een kind om in het springkussen lekker je gang te kunnen gaan. Of voor de eerste keer op te treden tijdens de playbackshow. Of wat dacht je van je fiets versieren en deze dan in een optocht aan het hele dorp te laten zien. Of je eigen spulletjes verkopen op de rommelmarkt en van dat geld wat lekkers gaan kopen in de snoepkraam.
Het zijn maar simpele voorbeelden van wat Koningsdag in Groessen voor de kinderen te bieden heeft. De herinneringen aan deze dag blijven je altijd bij. Dat maakt het ook zo leuk om deze feestdag te blijven organiseren als Kindercomité Groessen.
Dat waar je zelf als kind zo van hebt genoten, wil je nu dolgraag de huidige generatie ook laten beleven. En er is ieder jaar nog veel meer te beleven op Koningsdag in Groessen. Zo staat er een schiettent, zijn er diverse spellen, een speelweide voor de allerkleinste, een gezellig terras met (live) muziek, een loterij en nog veel meer. Ieder jaar is het de moeite waard om naar het Schuttersplein te komen en samen deze feestelijke te vieren!